top of page
  • Asset

Voor welke diensten kan je terecht bij een landmeterskantoor?

Bijgewerkt op: 18 jul. 2022

Heb je nood aan een gedetailleerde plaatsbeschrijving van een gebouw? Zou je graag terrein willen laten opmeten om de bestaande toestand in kaart te kunnen brengen? Landmeetkunde is een essentieel onderdeel van veel projecten op het gebied van infrastructuur, onroerend goed, architectuur en riolering. Bij ASSET zijn wij al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in alle vormen van landmeetkunde, en onze experts staan klaar om ook jouw project tot een optimaal einde te brengen.


Wat doet een landmeter precies?


De expertise van onze beëdigde landmeters en deskundige meetploegen gaat veel verder dan enkel het uitvoeren van opmetingen. Wij streven ernaar om een zo breed mogelijke waaier aan landmeetkundige diensten te bieden aan onze klanten, waardoor we door de jaren heen zijn uitgegroeid tot een referentie op het gebied van landmeetkunde, en daar zijn we fier op!

  • Opmeting bestaande toestand: Het verzamelen van terreingegevens en het opmaken van digitale terreinmodellen met behulp van totaalstation met ingebouwde GPS-ontvanger.

  • Architectuurmetingen: Het opmeten van volledige gebouwen en gebouwencomplexen, vaak op vraag van architecten en projectontwikkelaars.

  • Plaatsbeschrijvingen: Gedetailleerde beschrijvingen van gebouwen of wegeninfrastructuur, inclusief digitale foto’s en video-opnames.

  • Zettingsmetingen en monitoring: Voor de opvolging van zettingen met behulp van een digitaal waterpasinstrument.

  • Industriële metingen: Als ondersteuning bij de bouw van nieuwe installaties en structuren, en bij de uitlijning van verschillende productieonderdelen.

  • Opmeting rioleringsstelsels: Om bestaande rioleringsstelsels in kaart te brengen.

  • Perceelsmeting: Perceelsmetingen en grensonderzoeken, uitgevoerd door onze beëdigde landmeters, inclusief prekadastraties.

  • Maatvoering en uitzetwerk: Voor het uitzetten van assen en kolommen bij de uitvoering van werven.


Ben je benieuwd naar wat ASSET zoal voor jou en jouw project kan betekenen? Neem dan gerust contact op met ons voor meer informatie en een gratis offerte!

48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page